Ballograf Rondo – en modern svensk klassiker

Stilren favorit sedan 1993

Jämfört med Epoca är Ballograf Rondo rena ungdomen, men inte desto mindre väldesignad för det. Sedan lanseringen 1993 har denna stilrena godbit erövrat svenskarnas hjärtan. Kanske är det för Rondos stilrena utseende? Kanske är det tack vare dess utmärkta skrivegenskaper? Det här är en penna som har allt!

Lika rätt nu som då
Rondo har en stilren design som får pennan att kännas lika modern idag som den gjorde för trettio år sedan. Vi skulle inte bli allt för förvånade om den känslan består även trettio år från idag. Den runda, släta, pennkroppen ligger perfekt i handen. Rondo är inte för tjock, och inte för smal, utan alldeles lagom. Och vi svenskar gillar ju lagom.

En Rondo för alla tillfällen
Alla Ballograf-pennor tillverkas i Sverige, i vår fabrik i Filipstad. Under åren har Rondo-sortimentet vuxit, idag kan du välja mellan flera olika kulspetspennor och matchande stiftpennor – och missa heller inte Rondo Erase, kulspetspennan med raderbart bläck.

 

Våra Rondo

Laddad med 8000 meter unikt bläck

Ballografs bläck är tillverkat speciellt för vårt svenska klimat och ska klara såväl varma som jättekalla temperaturer. Vi är i princip ensamma i vårt slag när det kommer till det ljusbeständiga bläcket i våra pennor. Bläcket har nämligen den mycket strikta certifieringen Svenskt Arkiv, vilket krävs för användning inom exempelvis kommun och landsting. Bläcket i pennan räcker dessutom i 8000 meter, något vi är ensamma om att kunna erbjuda. Det är nio gånger längre än genomsnittspennan, och ungefär dubbelt så långt som närmaste konkurrent.

Skriv med livstidsgaranti
Hållbarhet handlar också om att tillverka saker som håller i längden – och här är vi väldigt stolta över våra pennor.  Vi har jobbat i över 50 år för att skapa pennor som ska hålla en hel livstid, det innebär att vi kan erbjuda livstidsgaranti på klickmekanismen i din Ballografpenna.

 

Köp refill till din Rondo
  0
  Din kundvagn
  Din varukorg är tomTillbaka till butiken
   Beräkna frakt
   Tillämpa kupong
   Otillgängliga rabattkoder
   engraving Få 100% i rabatt
   gravyrkampanj Få 100% i rabatt
   påskpenna25 Få 25% i rabatt