Scrikss

Scrikss står för högkvalitativa produkter och har en imponerande historia som sträcker sig över mer än ett halvt sekel. Deras breda sortiment omfattar olika typer av pennor, inklusive kulspetspennor, rollerballpennor och reservoarpennor. Scrikss är kända för sin design, prestanda och omsorgsfulla tillverkningsprocess.

Företaget grundades i Istanbul, Turkiet år 1963, en tid då skrivinstrumentindustrin började växa och efterfrågan på högkvalitativa pennor och liknande produkter ökade. Med visionärt tänkande och en stark vilja att erbjuda överlägsna skrivredskap, föddes Scrikss som ett företag med en tydlig inriktning på både design och funktionalitet. De har skapat flera banbrytande produkter och blev snart erkända som pionjärer inom skrivinstrumentindustrin i Turkiet.

Namnet ”Scrikss” har sitt ursprung från spanskan, härlett från ordet ”Escribir”, vilket betyder ”att skriva”. Detta ger en intressant och poetisk touch till varumärket, och det understryker deras engagemang för skrivande som en konstform.

Visar alla 8 resultat

  0
  Din kundvagn
  Din varukorg är tomTillbaka till butiken
   Beräkna frakt
   Tillämpa kupong
   Otillgängliga rabattkoder
   engraving Få 100% i rabatt
   gravyrkampanj Få 100% i rabatt
   påskpenna25 Få 25% i rabatt