Tre tips för att välja rätt penna

Det finns många pennor att välja på, inte sant? När man ska välja penna ställs man inför en uppsjö i olika prisklass, färger och kvalitet.

Vi på Ballograf tror oss ändå kunna en del om pennor, därför har vi här några tips på vägen för dig som behöver lite vägledning.

1. Användningsområdet

I vilket sammanhang ska du använda din penna? Vare sig du ser pennan som ett verktyg eller en accessoar behöver du fundera på när du har tänkt dig att använda pennan.

Hur viktigt är det att det du skriver inte smetas ut eller bleknar? Ska det gå att sudda? Behöver pennan klara svåra påfrestningar, eller ska den ligga på ett skrivbord?

Om pennan ska användas som accessoar är det bra att fundera kring vad pennmärket symboliserar(kvalitet, lyx eller budget, kultur och personlighet), färgval och hur resultatet blir på ett papper.

Penna som inredningsdetalj? Våra Deskset används flitigt världen över för att smycka hem och kontor.

2. Fundera över din budget

Det går enkelt att få tag på gratis reklampennor från olika företag. Men du som läser denna text är antagligen ute efter något mer, något som skapar mervärde i ditt liv på ett eller annat sätt.

Men är den dyraste pennan alltid bäst? Korta svaret är nej. Däremot är sannolikheten stor att en billig penna inte KAN hålla en god kvalitet. Dyra pennor är inte alltid kvalitetsmässigt bra, utan priset kan bero på design och utsmyckning mer än skrivkvalitet.

Visste du att vår billigaste penna är den klassiska Epocapennan?

3. Se till att välja en penna att trivas med

I slutändan handlar allt om att hitta en penna som du trivs med. Det är den pennan du kommer välja i pennstället. En bra penna är den som man väljer att använda istället för andra. Vad just du grundar det på är en smaksak och högst personligt.

Men se till att välja en penna som symboliserar dig och den du är och vill vara.

På vår hemsida hittar du både våra egna högklassiga Ballografpennor, men vi är även svensk distributör av Cross och Sheaffer med exklusiva kulspets- och reservoarpennor.

  0
  Din kundvagn
  Din varukorg är tomTillbaka till butiken
   Beräkna frakt
   Tillämpa kupong
   Otillgängliga rabattkoder
   engraving Få 100% i rabatt
   gravyrkampanj Få 100% i rabatt
   påskpenna25 Få 25% i rabatt