Tips till dig som letar present till alla hjärtans dag

 

 

Alla hjärtans dag närmar sig och kanske sitter du där nu och googlar något i stil med alla hjärtansdagpresent pojkvän , idéer alla hjärtans dag eller alla hjärtansdag flickvän … Istället för att välja den traditionella buketten blommor eller asken med choklad, varför inte överraska din älskling med en kreativ och unik present i år? Här är några inspirerande idéer för alla hjärtans dag-gåvor 

1. Er tidslinje: Skapa ett minneskollage 

Har din partner redan allt den behöver? Ge bort en kärleksfull skatt av minnen ni delar tillsammans. Skriv ut bilder, klipp, klistra och skapa ett bildkollage från resor och höjdpunkter i er relation. Lägg till text, datum och citat för att göra den extra speciell.

 

 

2. En 1-Årsdagbok & Personligt Graverad Penna: Tid för Reflektion 

En 1-årsdagbok en gåva som främjar självreflektion, kreativitet och skapar fina minnen att se tillbaka på. Den blir en följeslagare genom året och en skatt att värdera när tiden går, en perfekt alla hjärtansdagpresent!

Ge bort en extra fin anteckningsbok och personligt graverad penna. Med bara några meningar varje dag blir dagboken en tidskapsel av årets händelser. Det ger möjlighet att stanna upp och reflektera över dagen som varit. I vårt samhälle idag är det lätt att vi rusar fram utan att stanna upp och pausa. Ger du bort en fin penna och anteckningsbok kanske din partner blir mer motiverad att faktiskt ta en paus i slutet av dagen och skriva några rader.  

Här är tips på en lyxigare anteckningsbok med matchande penna: 

 

 

 

3. En penna med kärleksfullt budskap

En penna är något din partner kan ha med sig och behöva i många olika sammanhang. En sådan gåva visar omtanke och låter din partner bära med sig ditt kärleksfulla budskap varje dag. Så på Alla hjärtans dag, överraska din älskade med en penna som inte bara skriver ord på papper utan även gravera in ert kärleksbudskap i deras hjärta.

En penna är något din partner kan ha med sig i många olika sammanhang. Oavsett om det är under arbetsdagar, viktiga möten eller när de skapar personliga anteckningar. Att ge en penna med ett vackert budskap som påminner dem om er kärlek varje gång de tar fram den blir en mycket fin, användbar och minnesvärd alla hjärtans dag gåva till din partner.

    

4. Utepicknick: Romantik i Naturen 

Förvandla Alla hjärtans dag till en romantisk och minnesvärd upplevelse med en utepicknick. Packa med er god mat och varm dryck i en termos och ge er ut på en vinterpromenad i naturen.

 

5. Måla en tavla ihop 

Ni behöver inte vara några konstnärer för att skapa något fint ihop. Köp bett kit med en canvas, färg och penslar, något gott att dricka och lite snacks till så har ni en perfekt alla hjärtans dag dejt! 

 

 

6. Önskematsedel 

Några dagar före alla hjärtansdag din partner skriva ner topp 3 önskemat och så gör du lika så men med önskeefterätt. Så överraskar ni varandra med att laga något av det på alla hjärtans dag.  

 

Att överraska din älskling med en kreativ Alla hjärtans dag-present är ett sätt att skapa varaktiga minnen och stärka er relation. Oavsett om det är genom att skapa ett tidslinje kollage, ge en personlig present som en 1-årsdagbok eller måla en tavla ihop, är dessa gåvor fyllda med kärlek. Så varför inte göra årets Alla hjärtans dag extra speciell med en oväntad och minnesvärd gest till din älskling? 

  0
  Din kundvagn
  Din varukorg är tomTillbaka till butiken
   Beräkna frakt
   Tillämpa kupong
   Otillgängliga rabattkoder
   ballograf30 Få 30% i rabatt
   engraving Få 100% i rabatt
   gravyrkampanj Få 30% i rabatt