Karin Kvist utsedd till ny vd för Ballograf

Ballografs tidigare Product Manager och styrelseledamot Karin Kvist har rekryterats till ny vd för Ballograf, 1 juni 2023.

Karin Kvist har redan tillträtt som vd för Ballograf. Hon efterträdde Peter Orrgren den 1 juni i år, då Peter valde att gå vidare till nästa fas i sin karriär efter snart 11 år som vd på Ballograf. Karin har varit anställd på bolaget i 4 år, senast i rollen som Product Manager samtidigt som hon är styrelseledamot i bolaget.

– Vi är väldigt glada över att Karin Kvist är den som kommer att axla rollen efter Peter Orrgren. Karins breda erfarenhet inom marknadsföring och hennes tidigare roll på Ballograf innebär att hon har helt rätt erfarenhet för uppdraget. Bolagets vision är att skapa hållbara produkter som uppfyller den moderna konsumentens behov genom kvalitet och design, säger Tommy Kvist, styrelseordförande och delägare till Ballograf.

– Jag är oerhört glad och känner mig hedrad över att jag har fått förtroendet. Ballograf, Sveriges enda penntillverkare, är ett fantastiskt företag med en imponerande historia av svenska kvalitetsprodukter med livstidsgaranti. Att tillsammans med det otroligt duktiga teamet på Ballograf få möjlighet att fortsätta utveckla vårt internationellt starka varumärke är en uppgift som jag ser mycket fram emot, säger Karin Kvist, som nyligen tillträtt som vd för Ballograf.

För mer information, kontakta:
Tommy Kvist, ägare och styrelseordförande, 0705-212969, tommy,kvist@ballograf.se
Jan Johansson, ägare och styrelseledamot, 0708-669864, jan.johansson@ballograf.se
Karin Kvist, vd, 031-769 14 48, karin.kvist@ballograf.se

  0
  Din kundvagn
  Din varukorg är tomTillbaka till butiken
   Beräkna frakt
   Tillämpa kupong
   Otillgängliga rabattkoder
   ballograf30 Få 30% i rabatt
   engraving Få 100% i rabatt
   gravyrkampanj Få 30% i rabatt