Varför välja Ballograf?

I en värld där varje detalj räknas för att skapa och stärka ett företags varumärke är det lätt att glömma bort små men betydelsefulla detaljer. Många företag investerar i marknadsföring och reklam för att bygga en stark närvaro, men hur ofta tänker du på att något så litet som vilken typ av penna du sätter din företagslogga på kan säga mer än vad man tror om ett varumärke?

Nedan är fem fördelar med att välja en mer hållbar penna av hög kvalitet, särskilt när du ska trycka en företagslogga på den…

 1. Längre livslängd: En penna med högre kvalitet och som har en längre livslängd kommer att följa din kund under en längre tid. Är det dessutom en penna som alltid fungerar så är sannolikheten att just den pennan blir en pålitlig kompanjon att ha med i kavajfickan, på kontoret eller under kundmöten, istället för slit- och slängpennor man inte kan lita på. Att välja en penna du kan byta refill när bläcket är slut blir ytterligare ett hållbarhetsperspektiv. Våra pennor är ensamma på marknaden att kunna skriva så långt som 8000 meter innan det är dags att byta refill. Dessutom är vårt bäck certifierat med Svenskt Arkiv så att det är mycket ljusbeständigt och håller under en lång tid. 
 2. Långsiktigt ekonomiskt värde: Även om det kan verka billigare att köpa engångspennor, kan det vara mer kostnadseffektivt att investera i högkvalitativa pennor på lång sikt. Dessa pennor håller längre och minskar behovet av att ständigt köpa nya, vilket kan leda till besparingar på sikt.
 3. Professionell image: Pennor av hög kvalitet ger ett mer proffsigt intryck. När dina kunder får en penna som inte bara fungerar bra utan också är välkonstruerad och elegant, förknippar de automatiskt detta med företagets engagemang för kvalitet. Till skillnad om pennan ger ett första intryck av att vara av sämre kvalitet.
 4. Positiv upplevelse: När du snabbt ska skriva ner något och inte hittar en enda penna som fungerar… Vi vet alla vilket irritationsmoment det kan vara. Istället för att köpa in mängder av pennor med kort livslängd och som man inte riktigt kan lita på i vått och torrt, satsa på pennor med kvalitet och som ger en positiv skrivupplevelse. Våra pennor är designade in i detalj för att vara både vackra, välfungerande och ergonomiska. Det finns en baktanke i hur tyngden i pennan är fördelad och att den väger lite mer än många andra pennor, just för att ge en bättre skrivupplevelse. 
 5. Hållbarhet ur miljösynpunkt: Sist men inte minst, välj hållbara pennor ur ett miljöperspektiv! På Ballograf har vi alltid haft som målsättning att tillverka pennor med hög kvalitet men samtidigt minska påverkan på miljön. Genom att välja hållbara och högkvalitativa pennor i stället för engångspennor minskar företagets negativa miljöavtryck på flera fronter.För det första minskar resursförbrukningen då färre pennor transporteras, speciellt om pennorna är producerade nära och inte på andra sidan jorden. Detta leder även till minskat koldioxidutsläpp, vilket bidrar till att bromsa klimatförändringarna. Vi tillverkar våra pennor i Sverige på vår fabrik i Filipstad.För det andra reduceras mängden avfall som genereras och minskar trycket på avfallshanteringssystemen.Genom att prioritera hållbara pennor visar företag inte bara sitt engagemang för miljön utan skapar också en mer hållbar och effektiv affärsmodell på lång sikt.

  Alla våra pennor är hållbara men vi har även tagit det ett steg längre genom vår senaste modell Epoca Recycled Plastic. Pennan är tillverkad av återvunnen ”post consumer” plastic från elektronikskrot. För att ytterligare arbeta för en hållbarare konsumtion

Sammanfattningsvis så finns det flera fördelar att välja en hållbar Ballografpenna framför engångspennor, det är både bra för miljön, vaumärkesstärkande och kan vara en mer kostnadseffektiv investering…

 

 

  0
  Din kundvagn
  Din varukorg är tomTillbaka till butiken
   Beräkna frakt
   Tillämpa kupong
   Otillgängliga rabattkoder
   engraving Få 100% i rabatt
   gravyrkampanj Få 100% i rabatt
   påskpenna25 Få 25% i rabatt